I februar bliver kalenderen hurtigt fyldt med de mange traditionelle karnevaller – herunder det mest kendte som finder sted i Venedig. Derudover er februar måneden for årets største musikalske begivenhed, nemlig San Remo-festivallen som finder sted i byen San Remo på den italienske riviera.

Festivallen har startskuddet for flere af Italiens kendte sangere, herunder blandt andet Eros Ramazotti og Laura Pausini.

Karneval i Venedig 23. januar – 09. februar Karnevallet i Venedig er det mest kendte af Italiens karnevaller. Det tiltrækker hvert år mange turister og ikke mindst deltagere i fantastiske og imponerende udklædninger.
Info på www.carnevale.venezia.it
Karneval i Viareggio
7. februar – 5. marts Karnevallet i Viareggio er kendt for sit optog med blomster-udsmykkede vogne, og deltagere i fantasifulde kostumer som bevæger sig gennem byens hovedstrøg.
Info på www.viareggio.ilcarnevale.com
Karneval i Ivrea
6. januar – 10. februar Det historiske karneval i Ivrea fejrer hvert år byens befrielse, ved at genskabe den festlige begivenhed. Dertil kommer den årlige kamp om appelsinerne.
Info på www.storicocarnevaleivrea.it
San Remo Sangfestival 07. – 13. februar Den årligt tilbagevendende begivenhed indenfor den italienske musikverden, hvor unge sangtalenter konkurrer om at vinde den eftertragtede titel. En af årets helt store musikalske begivenheder, hvor flere af de italienske sangere har startet deres karriere, blandt andet Eros Ramazotti og Laura Pausini.
Info på www.sanremo.rai.it

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*