Januar

Januar måned i Italien er en forholdsvis stille måned hvor der ikke sker så meget, men samtidig er det en måned hvor en række forskellige vinteraktiviteter præger en del af fritiden for mange italienere især i de nordlige regioner.

Mange italienere bruger weekenderne på at tage i bjergene for stå på ski, eller bare holde en weekend væk fra byen.

La Befana 05. januar Den traditionelle legende fortæller om la Befana som natten mellem d. 5. og 6. januar flyver rundt på sit kosteskaft og sender slik og gaver ned til børnene igennem skorstenen, til de uartige børn er der kulstykker i form af sorte sukkerklumper.
Karneval i Ivrea 6. januar – 10. februar Det historiske karneval i Ivrea fejrer hvert år byens befrielse, ved at genskabe den festlige begivenhed. Dertil kommer den årlige kamp om appelsinerne.
Find mere info på: www.storicocarnevaleivrea.it
Vinter Marathon 21. – 24. januar Dette motorløb finder hvert år sted i Madonna di Campiglio. Deltagerne er biler som minimum er 40 år gamle, og kører 500 km på en fantastisk rute i Dolomitterne.
Find mere info på: www.wintermarathon.it
Kunstmesse 29. januar – 01. februar Årlig kunstmesse i Bologna, med et stort udvalg af blandt andet moderne kunst.
Find mere info på: www.artefiera.bolognafiere.it
Ski Marathon 31. januar 43. udgave af det traditionelle marathon – Marcia Longa finder sted i regionen Trento og gennemføres på ski.
Find mere info på: www.marcialonga.it
Marcia Longa 2015

 



Booking.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close