shadow

Med november nærmer vinteren sig, og det kølige vejr begynder at snige sig ind over landet. Nu er det tid for at fordybe sig i mad og vine, og der findes masser af festivaller som giver mulighed for at gå på opdagelse i gastronomiens verden.

Italienerne benytter enhver lejlighed til selskab med gode venner og bekendte, og ikke mindst når det gælder mad.

Hesteshow FieraCavalli 05. – 08. november Det årligt tilbagevendende hesteshow, som hvert år finder sted i Verona. 4 dage for heste-elskere, fyldt med konkurrencer, aktiviteter og ikke mindst udstyr mv.
Læs mere på Fieracavalli di Verona
Merano Wine Festival 05. – 10. november Mere end 500 lokale vinproducenter giver smagsprøver på deres vine, når dørene til årets vinfestival i Merano slår dørene op. Her er der mulighed for at høre historien bag vinene, samt deltage i de mange foredrag og workshops som finder sted.
Læs mere på Merano Wine Festival
Olivenolie Festival i Firenze 15. november Toscana er kendt for deres olivenolie, og denne årlige festival på piazza Santo Spirito i det centrale Torino, giver mulighed for at smage på de mange forskellige olivenolier fra området. Udover olivenolie bydes også på hjemmelavet honning, vin og andre lækre specialiteter fra lokalområdet.
Chokoladefestival i Torino 20. – 29. november Et paradis for chokolade-elskere, festivallen afholdes i år for 12. gang og byder på workshops, smagsprøver og spændende aktiviteter. Mød mere end 80 producenter fra ind- og udland.
Læs mere på Cioccolato

 

horse-jumping-1540444