shadow

– italiensk inspiration

Nigella Lawsons gastronomiske hjerte ligger i Italien, og i Nigellissima fremtryller hun fantastisk velsmagende italienske retter, som ikke giver kokken sved på panden. Italiensk mad er frisk, rig på smag og upretentiøs, og på en rejse gennem de italienske regioner viser Nigellissima, hvorfor vi elsker det italienske køkken. Med mere end 100 enkle og hurtige opskrifter henter Nigella Lawson den populære italienske madtradition ind i vores køkkener, så vores hverdagsmad med lethed forvandles til festmåltider.

Rejsen går fra venetiansk stuvning til sardinsk couscous, fra risotto til ragout, fra penne til parppadelle og fra æbletærte til panna cotta og sambucca. Den slutter i et overdådigt afsnit med italiensk festmad, hvor højdepunktet er en italiensk inspireret julemiddag. I Nigellissima findes både opskrifter fra det traditionelle italienske køkken og det mindre kendte. De rummer alle store oplevelser for smagsløgene og er illustreret af fantastisk smukke fotos.

Bogen tager inspiration fra det italienske køkken, som bringer den italienske sjæl ind i det danske køkken, og op på en tallerken. I hjertet af italiensk mad, ligger en fest af retter, der er friske, smagfulde og enkle. Nigella Lawson viser dette i opskrifter der er nemme og hurtige at lave, og ophøjer derved hverdagsmad.

Nigella Lawson viser med over 100 lækre opskrifter hvordan og hvorfor verden er så inspireret af det italienske køkken.

Bogen koster 299,95 og kan købes på Saxo.com på linket Nigellissima

Nigelissima