Spiser op i Toscana

– En kogebog med 134 opskrifter af Lars Hjortshøj

Vi kender bedst Lars Hjortshøj som morsom komiker og skuespiller, men han kan nu også andet end dét. Han har for eksempel en stor interesse i mad, og det kommer til udtryk i “Spiser op i Toscana”.

“Spiser op i Toscana” handler om Hjortshøj mange rejser til Toscana, hvor han som selvlært kok fyrer op under potter og pander. Dette er en kogebog, der bl.a. indeholder traditionelle retter, som alle er serveret med humor, letforståelige guides og lækre billeder.

Holder man allerede af det italienske køkken, er denne kogebog oplagt. Kender man ikke så meget til det, så er det på tide at få øjnene op for de kulinariske nydelser der ligger gemt i Toscana.

Komiker, skuespiller, autodidakt kok og Italien-elsker Lars Hjortshøj har i mange år tilbragt sine somre med hustru og børn i deres hus i Toscana – og her handler det om mad, mad, mad og atter mad.
Nu udkommer han med sin nye kogebog – en samling af autentiske og gennemførte livretter fra den populære egn. Kogebogen giver med humor, vid og udtalt begejstring en levende indføring i en af verdens mest elskede og respekterede madkulturer. Det er nemt, enkelt og uden dikkedarer, men ikke desto mindre overdådig god mad, der præsenteres fra første til sidste side.
Bogen er en fornøjelse for dem, som endnu ikke er hjemme i det italienske, men også for dem, som bliver ved at vende tilbage til det.

Bogen koster 299,95 og kan købes på Bog & Ide’s onlineshop på linket Lars Hjortshøj spiser op i Toscana

Spiser op i Toscana

Back to top button