shadow

Velkommen til et super arrangement, når en lang række af Italiens vingårde slår dørene op for besøgende den sidste weekend i maj, lørdag og søndag d. 30.- 31. maj 2015.

Cantine Aperte er blevet et af Italiens nok største turistmæssige vinarrangementer siden starten i 1993. Et stort åbent hus arrangement, hvor mange af landets vinproducenter slår dørene op og byder indenfor på deres vingård. Her får du mulighed for, at smage deres vine, besøge vinmarkerne og se hvordan vinen bliver til.

Det giver dig som besøgende en enestående mulighed for, at komme bag facaden eller etiketten i dette tilfælde på nogle af Italiens kendte vine og vintyper, og ikke mindst møde producenten og smage vinene direkte fra gården.

Så benyt dig af muligheden for at komme helt tæt på nogke af verdens bedste vine, og ikke mindst få en hyggelig dag sammen med andre som også elsker italiensk vin.

Du kan læse meget mere om arrangementet, og om hvilke vingårde i de enkelte regioner der holder åbent i de to dage på http://www.movimentoturismovino.it/