shadow

Der findes ikke noget bedre end at forkæle sig selv og sine nærmeste med et lækkert måltid på en italiensk restaurant, og så hjælper det da også på det, at det faktisk kan fåes til ganske fornuftige priser.

Det kræver dog bare lige det, at du bestiller samme dag. Men hvor mange gange planlægger du ikke alligevel aftensmaden samme dag og alligevel skal ud at handle for at finde de rigtige ingredienser. Så kan du lige så godt tage kæresten, ægtefællen eller en god ven/veninde med ud at spise….og så slipper i for opvasken bagefter.

Det er lige præcis det som Early Bird tilbyder, her har du mulighed for at spise på nogle af København og Århus’s bedste restauranter og til reducerede priser. De to initiativtagere har taget ideen som flyselsaberne også praktiserer med at sælge deres sidste og usolgte pladser til billige priser. Her er det så omsat til restaurantmiljø, og ja hvorfor skulle det ikke kunne fungere her – hvilket det også har vist at det gør det. Samtidig er det en rigtig god ide for os som godt kan lide at nyde et godt måltid mad og en aften i byen.

På hjemmesiden EarlyBird.dk tilbyder restauranterne muligheden for, at bestille/købe en såkaldt spisebillet til deres sidste, ledige borde den pågældende dag. Arrangementet gavner både restauranten = de får solgt flere pladser, og du som gæst får 1/3 skåret af prisen på måltidet.

Det er da heller ikke tilfældige restauranter som er med i konceptet, når du besøger hjemmesiden vil du hurtigt se at det er et udvalg af København’s bedste italienske restauranter. Desværre er der for Århus ingen italienske restauranter med i projektet.

La Rocca

Fabios Paparazzi

La Dolce Vita

Famosi e golosi

Maio

Osteria del Grappolo Blu

Restaurant Fabio

San Giorgio

Tribeca NV

Early Bird tilbyder også en app til din mobiltelefon, så du hele tiden har mulighed for at bestille bord på din italienske favoritrestaurant. Se her hvordan du kan downloade app’en til din mobil – Download app

app-billede EarlyBird

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*