shadow

Italien har et stort udvalg af spændende museer i hele landet, det drejer sig både om museer med arkæologi, kunst, lokal kultur og meget mere.

Fra d. 5. juli 2015 og hver den første søndag i måneden, byder Milano’s museer gratis indenfor på byens mange museer. Initiativet har de valgt at kalde “Søndag på museet” og er en del af landsdækkende kampagne for at give flere indbyggere og turister mulighed for at se og opleve de mange udstillinger som findes på landets  forskellige museer.

Så hvorfor ikke benytte sig af det supergode tilbud og besøge nogle af de museer, du måske ellers ikke ville have besøgt hvis indgangen kostede eller for den sags skyld måske ikke anede fandtes. Initiativet varer frem til 6. december 2015, så der er masser af mulighed for at opleve museerne i efteråret.

Nogle af de museer og udstillinger som åbner dørene i sommersæsonen er:

– Pinacoteca di Brera
– Musei del Castello Sforzesco
Museo del Risorgimento
– Palazzo Morando
Galleria d’Arte Moderna
Museo Archeologico
Museo di Storia Naturale
Acquario
– Museo del Novecento
– Museo della Pietà Rondanini.

Hvis du ønsker at besøge museerne udenfor gratis-perioden, så er der mulighed for at du kan købe et MuseoCard – det koster 35 euro og giver gratis adgang til alle museer i Milano, i 1 år fra købet. Derudover giver kortet også rabat på special udstillinger og arrangementer som varetages af Milano-kommune. MuseoCard kan købes online på ticketonline.it

Derudover kan du i Milano, købe et dagskort som i 3 dage giver gratis adgang til alle museer i Milano.