shadow

Oplev de italienske museer fra en anden side end det du normalt ser – mange af de klassiske museer og seværdigheder i Italien byder indenfor til en aften og nat blandt landets kulturelle historie, når de holder åbent lørdag d. 20 og søndag d. 21. september frem til midnat.

Det er mange af Italiens mest kendte og berømte museer, paladser og ikke mindst mange af de arkæologiske udgravninger som vælger at holder ekstraordinært åbent i aftentimerne, for at give publikum en anderledes oplevelse. Dertil kommer at det blot koster 1 euro at komme ind på de mange museer og så får man også adgang til koncerter, guidede ture og arrangementer som museerne og seværdighederne har fundet på i dagens anledning.

Hvad med et besøg i Pompejis små gader ved nattetid, eller Galleria Uffizi og Basilica di San Francesco i Firenze, Gallerie dell’Accademia i Venedig, eller etrusker museet, orientalske museum i Rom, som også byder indenfor i det imponerende kompleks San Michele i Trastevere kombineret med en koncert udført af orkestret  fra Santa Cecilia.

Overalt i Italien er der lørdag og søndag aften og nat således mulighed for, at få en enestående og spændende kulturel oplevelse som ikke lige er en hverdagsbegivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*