shadow

For italienere og turister i Torino som ikke skal dulme deres tømmermænd, har nu mulighed for at opleve en lang række af byens museer på årets første dag. Der holdes nemlig ekstraordinært åbent på flere af museerne i Torino d. 1. januar 2016.

Så indbyggere og turister kan nyde en stille og rolig dag med en tur på et bredt udvalg af byens forskellige museer. Her er noget for enhver smag, så der skal nok blive rigeligt at opleve.

Her får du en liste over et udvalg af de museer der holder åbent på årets allerførste dag:

Det Ægyptiske Museum
Torino’s kendte museum – Det Ægyptiske Museum vælger at fejre nytåret med at holde åbent for besøgende i tidsrummet fra kl. 8.30 til kl. 19.30. Læs mere om museet og dets udstillinger på Museo Egizio di Torino.

Det Nationale Film Museum
Film Museet med det karakteristiske tårn holder åbent om eftermiddagen nytårsdag fra kl. 15.00 til kl. 20.00.

Galleria d’Arte Moderna di Torino (Museet for moderne kunst)
Museet holder denne dag åbent fra kl. 14.00 til kl. 19.30, de besøgende kan blandt se den igangværende udstilling med maleren Monet’s værker. Udstillingen har åbnet frem til d. 31. januar 2016 – se mere på Monet i Torino.

Juventus Museum
Et paradis for fans af fodboldholdet Juventus, nytårsdag holdes åbent i tidsrummet fra kl. 14.00 til kl. 19.30.

La Reggia di Venaria Reale
La Reggia di Venaria Reale er det royale sommerslot, beliggende lige udenfor Torino. Her holdes åbent nytårsdag fra kl. 11.00 til kl. 17.00. Tag det varme tøj på og nyd en gåtur i den restaurerede renaissancehave.

Museum for orientalsk kunst (MAO)
Museet for orientalsk kunst byder indenfor til en verden med orientalsk kulturhistorie samt malerier af japansk impressionisme. Åbent fra kl. 14.00 til kl. 18.00.

Auto Museum
For bilelskere er dette stedet at gå på opdagelse i en verden af biler og bilens historie, museet holder åbent nytårsdag i tidsrummet fra kl. 14.00 til kl. 21.00.

Palazzo Madama (Museo civico d’arte antica)
Palazzo Madama er det lokalhistoriske museum i Torino, og indeholder en udstilling af historiske kunstværker som malerier, porcelæn samt en række statuer. Slottet har tidligere været hovedsæde for Italiens første senat samt har tilhørt den royale familie – House of Savoyen. Museet holder åbent nytårsdag fra kl. 14.00 til kl. 18.00.