shadow

Italiens nok hotteste kvindelige musiknavn, hedder Laura Pausini og det er ikke uden grund. Med sin deltagelse i Sanremo-festivallen i 1993 med sangen “La Solitudine” hvor hun vandt førsteprisen, kom der virkelig fart på hendes musikalske karriere. La Solitudine er idag en af hendes mest kendte sange.

Det musikalske gen kommer da heller ikke fra fremmede, musikken må nærmest siges at være kommet ind med modermælken når faderen var tidligere pianist og blandt andet har spillet for grupper som ABBA. Så skal der ikke meget til, før de musikalske grundsten er lagt for en musikglad pige.

Det blev hurtigt til flere indspilninger, som hurtigt er blevet kæmpehits – herunder albummene Laura Pausini, La mia risposta og Primavera in anticipo, hertil en række ørehængende hits som “Strani Amori”, “Le cose che vivi”, “Io canto” og “Invece no”. I 2007 kunne Laura Pausini som den første kvindelige musiker, fylde San Siro-stadion i Milano med 70.000 fans til en koncert som bød på fantastisk musik og øsende regnvejr. I gennem sin karriere indtil videre har Laura fået mulighed for at synge med en lang række topnavne indenfor musikverdenen, duetterne har budt på kunstnere som Liza Minnelli, Andrea Bocelli, Celine Dion, Mariah Carey – for bare at nævne en lille håndfuld.

I anledning af hendes musikkarrieres 20-års jubilæum i 2014 var kalenderen fuldt booket op med turne, tv- og radiointerviews, tv-optrædender mv. i både ind- og udland, så skal der også være tid til familien som består af manden Paolo Carta og deres 2-årige datter Paola. Den lille familie er ofte ikke langt fra hinanden da manden er guitarist i bandet.

Den seneste tid har hun opholdt sig meget i Sydamerika, hvor hun har deltaget som sangcoach og dommer i den mexicanske udgave af The Voice. Samtidig med tv-optagelserne har hun givet  koncerter, givet interviews, optaget sange og meget mere, så der er travlt for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*