shadow

En af Italiens mest berømte fjernsyns-karakterer er tilbage på skærmen, til stor begejstring for de italienske fjernsyns-seere. Det er nemlig kommisær Montalbano, i form af skuespiller Luca Zingaretti. Den super populære tv-serie har kørt i mange år, men har de seneste år holdt en pause når det gælder nye afsnit. Serien har derimod været genudsendt utallige gange, og stadig lige populær hver gang.

Serien handler om politimanden Montalbano som fra sin politistation på Sicilien opklarer en lang række mord og forbrydelser, krydret med italiensk humor og naturligvis fokus på mad og vin. Det er da også blevet Italiens mest populære tv-serie i de seneste 15 år. Så nu er kommisær Montalbano og hans hold klar til at kaste sig ud i nye spændende mord-opklaringer, på Sicilien.

For nogle år siden, valgte RAI så at producere en lille serie om den unge Montalbano – det vil sige fra den gang han indledte sin kommisærkarriere og første gang stiftede bekendtskab med politistationen i byen Vigata. Nu er man så gået tilbage til den velkendte Montalbano, mandag d. 6. marts var startskuddet for den nye sæson. Og det tegner til at blive en god og dramatisk sæson.

Lidt nordisk islæt har serien dog fået, i form af Montalbano’s svenske veninde Ingrid Sjostrom som ind i mellem kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*