shadow

Hvem kan ikke bruge en lækker og velduftende kop kaffe til at gøre en kedelig hverdagseftermiddag lidt lysere, og hvad bedre end at gøre det med en kaffe med pift af karamel eller måske smag af mint ? det er da lidt anderledes end den traditionelle kop kaffe…

Når man så tænker på karamel, så kommer der også en tanke på engelske småkager, med kombinationenen af hasselnød og karamel.

Her giver Nespresso deres bud på 3 lækre varianter af kaffe, når kaffen lige skal have et ekstra pift.

Nespresso Variations Hazelnut Cream

Hazelnut Cream

0,5 cl vaniljesirup
0,5 cl hasselnøddesirup
2 kapsler Nespresso Hazelnut Dessert Grand Cru
Frisk piskefløde
Hakket karamelliseret hasselnød

Hæld begge typer sirup op i en Nespresso Glass Lungo kop

Tilbered to Espressoer med Hazelnut Dessert (40 ml hver)

Tilsæt piskefløden og fordel karamelliseret hasselnød på toppen af glasset og server.

Server gerne en luftig kaffe- eller hasselnøddemousse til, så bliver det alletiders hyggelige eftermiddag eller server det som dessert efter middagen.

Chocolate Mint Cappuccino
Chocolate Mint Cappuccino

1 teskefuld mørk chokoladesauce
Mælk
2 cl mintsirup
1 kapsel Nespresso Chocolate Mint Grand Cru

1 Nespresso Ritual Cappuccino kop
1 Nespresso Aeroccino (eller anden mælkeskummer)

Hæld chokoladesaucen i bunden af koppen

Tilbered en Chocolate Mint Espresso (40 ml)

Tilbered mælkeskum ved at hælde mælk i Nespresso Aeroccino (eller ved at bruge en anden mælkeskummer)

Hæld mintsirup i mælkeskummet, og rør det forsigtigt sammen

Hæld derefter det smagstilsatte mælkeskum i koppen og server

 Apple Crumble Latte

Apple Crumble Latte Macchiato

1 stor skefuld æblekompot/æblemos
3 cl karamel nøddesirup
3 dl mælk
1 kapsel Nespresso Apple Crumble Grand Cru

1 Nespresso Aeroccino (eller anden mælkeskummer)
1 Nespresso Glass Recipe glas

Put æblekompotten i bunden af glasset

Tilbered mælkeskum ved at hælde mælken i Aeroccinoen (eller ved at bruge en anden mælkeskummer)

Hæld siruppen i mælkeskummet, og rør det forsigtigt sammen

Hæld derefter mælkeskummet oven i æblekompotten

Tilbered en Apple Crumble Espresso (40 ml) i et Recipe glas, hæld mælkeskum oveni, og server
Kaffen kan også serveres kold eller som en lille dessert med flødeskum istedetfor mælksekum.

Opskrifterne er fra www.nespessso.com