shadow

Fra den 4. september er det muligt at få fingrene i tre nye, lækre kaffevarianter, der egner sig særligt godt til at afbalancere mælk i kaffen derhjemme. Nespresso lancerer nemlig Limited Edition-serien Barista. De tre eksklusive kaffevarianter i serien, Chiaro, Scuro og Corto, er kun tilgængelige i en begrænset periode.

Nespresso lancerer en ny serie af kaffetyper i et begrænset antal, der er skabt til den entusiastiske hjemme-barista. De tre nye kaffetyper i kollektionen går under navnet Barista. Og det er med god grund. De har hver sin særlige aroma og er skabt til at lave den perfekte kop kaffe med mælk derhjemme.

Kathrine Fisker, kaffeambassadør hos Nespresso Danmark, fortæller:

”Rigtig mange af vores danske kunder holder af kaffe med mælk, og de har længe efterspurgt den optimale balance mellem den ultimative espressokaffe tilsat perfekt, skummet mælk. Vi har derfor udviklet tre forskellige Limited Edition-kaffetyper, der har den ideelle bitterhed, syrlighed, smag og aroma, som beholder den karakteristiske smag, når der tilføjes mælk i kaffen, hvilket mange danskere foretrækker.”

Inspirationen til at skabe Barista kommer altså fra kunderne selv. Og hvad enten man foretrækker en cremet cappuccino, en fyldig espresso macchiato eller en ekstra intens ristretto, så er det muligt at tilberede alle disse varianter med de tre nye kaffetyper: Chiaro, Scuro og Corto, der har hver sin unikke smagsprofil og balance i forhold til mælkeniveauet i kaffen.

I udviklingen af Barista-serien har Nespresso’s kaffeeksperter udført adskillige sensoriske tests med inspiration fra barista-ernes verden. Resultatet er de tre Limited Edition Barista-kaffetyper med hvert sit præcise ristningsniveau og ideelle maling af kaffebønnerne.

Om de tre nye Barista-kaffetyper

 • Prøv BARISTA Chiaro i en cappuccino
  Smagsnoter: Denne kaffe er særligt udviklet til at lave en cappuccino med en blød og afrundet, cremet smag med sprøde kiksenoter.
  Intensitet: En mellem til mørkristet blanding på intensitet 5, der får en ekstra blød og rund smag, når den kombineres med mælk.
  Nydes bedst: 25 ml espresso toppet med 60 ml mælkeskum.
 • Prøv BARISTA Scuro i en espresso macchiato
  Smagsnoter: Intens, smagfuld og fyldig kaffe, som med fordel afsluttes med et strejf af mælkeskum.
  Intensitet: En mellem til mørkristet blanding på intensitet 8, der bevarer sin intense karakter, når den blandes med mælk.
  Nydes bedst: 40 ml espresso med to skefulde mælkeskum for at bevare den intense kaffesmag.
 • Prøv BARISTA Corto som en sort ristretto
  Smagsnoter: BARISTA Corto har en ekstra intens smag med en tyk, sirupsagtig tekstur og mørk, marmoreret crema.
  Intensitet: En mørkristet blanding med intensitet 11.
  Nydes bedst: denne kaffe har en lækker crema, hvilket gør, at du ikke behøver tilføje mælk, selvom du normalt foretrækker mælk i kaffen.

Pris og tilgængelighed: De tre Limited Edition Barista-kaffetyper, Chiaro,Scuro og Corto, forhandles i rør med 10 stk til 39 kr. per rør via Nespresso Boutiques samt via Nespresso App og website fra den 4. september 2017 og så længe lager haves.