shadow

Under designudstillingen Salone del Mobile di Milano 2017, blev Sicily is my Love for første gang vist frem, et eksklusivt samarbejde mellem Smeg og Dolce & Gabbana. I april 2018 blev produkterne endelig lanceret på det danske marked, og først ude på markedet er kedlen, citrus presseren og brødristeren til to skiver.

Kollektionen er baseret på begge selskabers italienske oprindelse og er især en hyldest til Sicilien, hvor både Domenico Dolce og Stefano Gabbana selv er opvokset. Produkterne er dekoreret med gyldne citroner, citrusfrugter, figenkaktus og lyse røde kirsebær, som alle er typiske sicilianske dekorationer. De smukke blomstermotiver er inspireret af den syditalienske kyst og landskaber.

Trods deres forskellige brancher har de deres stærke italienske værdier til fælles, og samlingen Sicily is my Love viser, hvordan køkkenmaskiner og kunst faktisk kan kombineres.

Vejledende udsalgspris for citrus presser, kedel og brødrister er kr. 4.499,- og fås på smegshop.dk, Smeg Concept Store Copenhagen og hos udvalgte forhandlere. Se alle forhandlere på www.smeg.dk.

Om Smeg:

SMEG blev grundlagt af Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, en lille norditaliensk by i nærheden af Reggio Emilia, og koncernen er i dag en af Italiens førende producenter af hvidevarer. Smeg drives i dag af tredje generation af Bertazzoni-familien, og videreførelsen af familietraditionen afspejles af koncernens navn, som er et akronym forSmalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, eller “metalemaljeringsfabrikken fra Guastalla”.

Ikke mindst i kraft af Smeg’s samarbejde med verdensberømte designere og arkitekter har koncernen igennem mere end 60 år haft ry for at levere elegante og smagfulde løsninger i moderne stil.

Det er dog ikke kun inden for hvidevarer til privat brug, at Smeg er et anerkendt navn. Koncernen har også afdelinger, der specialiserer sig i hhv. produkter til restaurationsbranchen og elektromedicinske instrumenter.