shadow

Søstrene Grene lancerer som noget helt nyt, en kollektion med gastronomiske specialiteter. Så fra torsdag den 31. januar 2019 vil du kunne opleve den nye madkollektion på hylderne i Søstrene Grenes mange butikker.

Søstrene Grene har sammen med en række madelskere, en tidligere Michelin-kok samt pionerer inden for gastronomi udviklet et udvalg af unikke produkter, som på fineste vis forener den store glæde for ærlig mad med kvalitet, æstetik og lokalforankrede råvarer.

Søstrene Grene ønsker med den nye kollektion af sætte scenen for et sted, hvor familier kan mødes til en hyggelig weekendbrunch eller fødselsdagsfejring, og hvor gode venner kan sidde en hel aften og nyde mange små lækre retter og tilbringe en aften i gode venners selskab.

Kollektionen består af et bredt udvalg af specialiteter, herunder også lækre italienske specialiteter til brug i enkle retter med stor smag. Derudover har søstrene sørget for mange spændende økologiske bageblandinger til brød og søde sager. Anna og Clara har naturligvis også afstemt køkkeninteriør, der kan afspejle den uformelle og hjemlige stemning, som søstrene lægger op til.

Et strejf af Michelin 
Anna og Clara har sammen med en tidligere Michelin-kok udviklet en række spændende og helt unikke delikatesser, som kun findes hos Søstrene Grene. Heriblandt kan nævnes skønne vinaigretter, spændende sirupper, syltet grønt og karakterfulde mayonnaiser.

Prøv blandt andet Søstrene Grenes citron-mayonnaise med saltede citroner fra Marokko. Disse citroner er blevet skåret over og lagt i en kraftig saltlage og opbevaret et køligt og mørkt sted i et halvt år. Herefter er de blevet klar til brug, da saltet har trukket de bitre toner ud af skallen, så hele citronen har fået en kraftig aromatisk smag, som mest af alt smager som en solmoden citron dufter.