shadow

God og fyldig vintersuppe som nok skal give varmen til kolde fingre og hænder, og samtidig mætte godt.

Til 4 personer

Ingredienser:
3 spsk. olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
1 stilk bladselleri
2 tomater
Rosmarin
Et par salvieblade
600 gr friske bønner

Snit løg samt hvidløg, skær guleroden og bladselleri i små stykker.

Svits grøntsagerne i en gryde med olie.

Tilsæt de 2 tomater som er skåret i tern, herefter kommes salvieblade samt de friske bønner i.

Der tilsættes nu 1 liter kogende vand, og suppen får lov til at stå og småsimre i 45 min.

Tag halvdelen af bønnerne op af suppen og mos dem. Herefter kommes de tilbage i gryden, smag til med olivenolie og rosmarin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*