pasta-med-pestoTil 4 personer

  • 320 gr fusilli eller farfalle
  • 12 små blade salvie
  • 20 gr pecorino
  • 20 gr parmesan eller grana
  • 1 citron
  • 20 gr mandler uden skind
  • 8 cherry-tomater
  • Olivenolie
  • Salt

Skyl salviebladene, og kom dem i en blender sammen med mandler, pecorino og parmesan i mindre stykker, smule salt, saften af en halv citron samt 4 spsk olivenolie.

Blend sammen til ensartet konsistens.

Kog fusilli i letsaltet vand efter anvisninger på pakken.

Et par minutter før pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra og pestoen blandes i pastaen.

Lad pasta stå et par minutter så smagen sætter sig.

Anret pastaen i en skål og pynt med halverede cherry-tomater.

Serveres med revet parmesan.

Gode relevante kogebøger:

pasta

Se bogen hos Saxo.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*