Til 4 personer

  • 320 gr penne rigati
  • 400 gr grønne asparges
  • 200 gr modne tomater
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • Revet pecorino eller grana
  • 2 skefulde olivenolie
  • Salt og peber

Varm en pande med olivenolie, pil hvidløgsfedet og kom det på panden til det skifter farve.

Tag hvidløgsfedet op og smid det væk, tilsæt de rensede asparges som er skåret i mindre stykker, tomater i tern samt lidt salt og lad det simre ved svag varme i 15 min.

Kog penne rigati efter anvisninger på pakken.

Pisk ægget sammen med en skefuld revet pecorino samt lidt salt og peber.

Når pastaen er kogt, hældes vandet fra. Pasta vendes herefter i æggeblanding og asparges-tomat saucen.
Serveres straks.

[ad#Google Adsense 468×60]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*