Efteråret vrimler med lækre, friske kastanjer lige til at spise – brug dem i denne pastaret sammen med porre.

Til 4 personer

  • 500 gr tagliolini
  • 1 løg
  • 300 gr kastanjer
  • 1 porre
  • 80 gr smør
  • Salt og peber

Skær et kryds i toppen af hver kastanjer, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Fjern herefter skal og den inderste hinde fra kastanjerne.

Skær porren skiver og kog den i letsaltet vand – gem vandet til senere. Bland herefter porren sammen med smør samt salt og peber.

Snit løget fint, og svits det i smørret, tilsæt kastanjerne.

Kog pastaen i kogevandet fra porren, i henhold til anvisninger på pakken.

Når pastaen er kogt færdig, blandes den sammen med porrecremen og kastanjerne fordeles over samt drys med friskkværnet peber.

[ad#Google Adsense 468×60]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*