Til 4 personer

  • 600 gr kyllingebryst i skiver – skiverne skal ikke være alt for tynde
  • 120 gr prosciutto crudo i skiver
  • 4 skiver toastbrød
  • 50 gr smør
  • Halvt glas hvidvin
  • Lille buket salvie
  • Kvist rosmarin
  • Salt og peber

Skær 100 gr prosciutto i små stykker og smuldr toastbrødet.
Bland prosciutto og det smuldrede toastbrød sammen med hakkede rosmarinnåle, 20 gr smeltet smør, salt og peber.

Lav et snit i siden af kyllingeskiverne, og skær en lomme i hver skive – uden dog at skære helt igennem.
Fordel fyldet i lommen af kyllingeskiverne.

Læg et salvie-blad på hver kyllingestykke, omvikl hver kyllingestykke med prosciutto crudo. Luk lommen med en tandstikker.

Smelt smørret i en stor pande, brun kyllingestykkerne på alle sider.
Tilsæt hvidvin, salt og peber, og lad kyllingestykkerne stege ved svag varme i ca. 15 min. til de er gennemstegte.

Vi anbefaler en Dolcetto til retten.

[ad#Google Adsense 468×60]