shadow

En strejke blandt flyvelederne hos det italienske luftfartsselskab Alitalia giver mandag forstyrrelser i flytrafikken i og omkring Italien. Der er blandt andet annonceret en strejke blandt flyselskabets flyveledere mellem kl. 12.00 og 16.00. Derudover er medarbejderne blevet bedt om ikke at møde på arbejde mandag – dog med undtagelse af de travle perioder mellem kl. 7.00 – 10.00 og 18.00 – 21.00.

Samtidig med Alitalia’s strejke, er der fra Transportørernes fagforening annonceret en 24-timers strejke – primært i Milanos lufthavne.

Det forventes, at den annoncerede strejke vil komme til at påvirke omkring 40 % af selskabets flyafgange i løbet af mandagen.

Passagerer som skal rejse med Alitalia i løbet af mandagen, rådes derfor til løbende at holde øje med afgange for at se hvilke fly der bliver påvirket.

På følgende link kan du se hvilke afgange der pt. er aflyst – https://www.alitalia.com/content/dam/alitalia/files/IT/volare/news_rubriche/news/20170316_Lista_voli_cancellati_eng.pdf

På selskabets hjemmeside oplyses det, at øvrige større flyselskaber vil samarbejde for at gøre det muligt for så mange af de berørte passagerer at komme frem til deres destination, samt få ombooket billetter til andre afgange i løbet af mandagen.

Hvis du er ramt af strejken kan du ringe til Alitalia’s Kundeservice på følgende telefonnumre:

Fra Danmark: 70 14 24 21 (gratis nr)
Fra udlandet: +45 70 14 24 21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*