Nyheder

Brande i Italien menes påsat

Italien hærges for tiden af kraftige brande i den sydlige del af landet, især området omkring Vesuv er hårdt ramt. Det er primært områderne Calabria, Campania og Sicilien som er ramt, men også i Toscana meldes nu om brande.

2 personer meldes at have mistet livet som følge af brandene, herunder en ældre mand som er omkommet af røgforgiftning. Både indbyggere og turister er blevet evakueret i de ramte områder, hvor brandfolk arbejder på højtryk for at få ilden under kontrol.

Det spekuleres på årsagen til de mange brande, herunder at det ikke er tilfældigt at flere brande er opstået samtidig på så mange forskellige steder. Flere af brandene er opstået indenfor kort afstand fra hinanden, hvilket tyder på at det ikke er tilfældigt. Der formodes derfor at det enten kan være bevidste handlinger, eller at det skyldes hensynsløs opførsel i den knastørre natur. Der er også spekulationer om det kunne være mafiaen som har været involveret i brandene, som led i en efterfølgende oprydning/genetablering af områderne. Men der flyver mange teorier og spekulationer gennem luften, men der er på nuværende tidspunkter ingen præcise udmeldinger om brandårsagerne.

Brandfolkene kæmper for at slukke brandene
Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button