shadow

2 personer har mistet livet efter at en motorvejsbro kollapsede og ramte den bil som de to italienere kom kørende i. Ved kollapset kom yderligere 3 personer til skade, det drejer sig om nogle af de vejarbejdere som var i nærheden.

Et større vejarbejde var i gang i området omkring motorvejsbroen og omfattede også selve broen. Det var i forbindelse med dette arbejde at broen styrtede sammen og ramte den pågældende bil med de 2 omkomne. Ulykken skete på motorvejen A14 ved Ancona, ikke langt fra stedet hvor en tilsvarende ulykke skete i oktober måned – hvor en motorvejsbro styrtede sammen mens en bil passerede, hvor føreren omkom.

Nu er der så sket endnu en tragisk ulykke på samme vis, en ulykke som kunne være undgået. Og det helt store spørgsmål er da også, hvordan ulykken overhovedet kunne ske. Hvorfor har myndighederne ikke spærret motorvejen af mens vejarbejdet med broen foregik, i stedet for blot at nøjes med indsnævring af vejbanerne. Og vil en lignende ulykke kunne ske igen i fremtiden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*