shadow

USA’s tidligere præsident Barack Obama og hans hustru Michelle, er for tiden at finde i det idylliske Toscana. Her ankom de fredag til den militære lufthavn i Grosseto og har valgt at holde en 5-dage lang ferie i de grønne italienske omgivelser i det centrale Italien. Ferien bliver tilbragt hos den tidligere amerikanske ambassadør – John Philips, som har et landsted Borgo Finocchieto i området omkring Siena. Så mon ikke ferien kommer til at stå på afslapning, hygge og god italiensk mad.

På programmet er der ifølge forlydender også afsat tid til et møde med Italiens premierminister Matteo Renzi, efterfulgt af en middag hvor også Michelle Obama og og Renzi’s hustru Agnete deltager.

Mon ikke også at programmet indeholder besøg til de historiske byer Siena, Firenze og Grosseto som alle er indenfor rækkevidde og som indeholder historiske og kulturelle seværdigheder, som Obama denne gang kan nyde som almindelig turist og uden et strengt anlagt program.

Dog kræver besøget et større sikkerhedsopbud, så diverse italienske politi-enheder er kommet på arbejde under det 5-dage lange besøg.

I forlængelse af ferien, deltager Obama i G7-topmødet i Taormina som finder sted fra. d. 26. – 27. maj på Sicilien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*