shadow

Rejsende mellem Italien og Østrig kan den næste tid godt forberede sig på at det vil kræve en god portion tålmodighed og tid at krydse grænsen mellem de to lande. De østrigske myndigheder har meldt ud, at de vil forstærke grænsekontrollen omkring Brenner-passet i den kommende tid – og at det også kan betyde at militæret sættes ind for at assistere.

Der er i de næste dage lovet godt vejr, hvorfor myndighederne i Østrig forventer at mange flygtninge vil bevæge sig op gennem middelhavslandene og ende ved den østrigske grænse, i deres forsøg på at komme mod nord. Dette vil medføre køer ved grænsen, og der kan også forventes trafikale problemer i området.

Det er da heller ikke særlig lang tid siden, at Østrig strammede op om kontrollen med hvem der kommer ind i landet og samtidig indførte en kvote-grænse for antallet af indvandrere til landet pr. dag – se vores artikel Østrig vil indføre grænsekontrol.

I Danmark har regeringen forlænget grænsekontrollen mellem Danmark og Tyskland for 4. gang, og Sverige holder også fast i deres kontrol ved indrejse til landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*