Secondo

Hvid pizza med spinat

En nem og enkel pizza med Prosciutto di Parma, cherrytomater og frisk babyspinat. Det tager ingen tid at lave denne pizza, og Prosciutto’en giver lige tilpas saltet og røget smag.

Hvid pizza med Prosciutto og spinat

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 1 portionspizzabund
  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 1/2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 100 g revet ost
  • 4 skiver Prosciutto di Parma
  • 10 cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk babyspinat

Sådan gør du
 

  • Start med at sætte ovnen til 225 grader. Pil skrællen af hvidløgsfed og halver det.
  • I en skål blandes Creme Fraiche med citronsaft og friskpresset hvidløg. Smag til med salt og peber. Smør herefter blandingen på den udrullede pizzabund.
  • Herefter fordeles revet ost, Prosciutto di Parma og cherrytomater jævnt ud over pizzaen. Cherrytomaterne kan eventuelt halveres indne de lægges på.
  • Bages ved 225 grader, indtil osten er smeltet og gylden, samt parmaskinken er sprød.
  • Lige inden servering, pyntes pizzaen med frisk babyspinat.
Keyword babyspinat, frisk spinat, Parma-skinke, pizza, Prosciutto di Parma, røget skinke, spinat

Foto: Mats Dreyer

Vis mere
Back to top button