Coronavirus

84.000 vaccineret

På nuværende tidspunkt er mere end 84.000 personer i Italien blevet vaccineret mod Covid19, ifølge de seneste officielle tal. Det gør at Italien er det land, efter Tyskland som har gennemført flest vaccinationer. Vaccinationerne fortsætter og lige inden nytår modtog landet mere end 400.000 nye doser vaccine.

Italien er de næste dage forstat underlagt strenge restriktioner, og hele landet er angivet som rød zone. Det betyder, at der fortsat er udgangsforbud mellem kl. 22 og 05 – undtaget er dog arbejde og sundhedsmæssige akutte situationer. Der er forbud mod at bevæge sig på tværs af regioner og kommuner, barer og restauranter skal holde lukket, butikker, storcentre, sportsanlæg, museer mv. er lukkede.

Da dagene frem til d. 6. januar er fridage for de fleste italienere, gælder der de strenge restriktioner som er defineret som rød zone.

Lige nu er det store spørgsmål om der skal åbnes for skolerne d. 7. januar – hvilket regeringen går ind for, eller som sundhedsmyndighederne anbefaler at fortsætte med at holde skolerne lukket og lade eleverne blive undervist derhjemme.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button