Coronavirus

Alarmerende smittetal

Selvom Italien har indført strengere krav til afstand og hygiejne, så er det seneste smittetal alarmerende. Indenfor de sidste 24 timer er omkring 5.724 personer registrerede smittet med Corona-virus. Det er en stigning på 352 smittede i forhold til døgnet før, hvor tallet lå på 5.372. Heraf er 29 personer døde. Det er ifølge de seneste tal fra det italienske Sundhedsministerium.

Ud af nye smittede er omkring 1.140 smittede fra regionen Lombardiet, hvor smitten oprindeligt havde sit udgangspunkt. De hastigt voksende smittetal skal ses i lyset af at italienerne er kommet tilbage fra ferien i starten af september og vendt tilbage på arbejde. Det er så nu at vi ser konsekvensen af at hygiejne- og afstandsreglerne måske er røget lidt i glemmebogen i ferien.

Det er ikke kun i Lombardiet at der ses stigende smittetal, også i Toscana vækker smittetallene bekymring. Her har antallet af smittede for første gang oversteget 500 tilfælde. Ialt 5 regioner har smittetal som gør at de er i risiko for et muligt lockdown – det drejer sig om Lombardiet, Piemonte, Campania, Kalabrien og Basilicata.

Vis mere

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button