Coronavirus

COVID19 – gebyr

Mange kunder i Italien oplever for tiden at blive opkrævet et gebyr når de besøger deres frisør eller skønheds-salon. Nu hvor det italienske samfund er begyndt at åbne op igen, er der naturligvis mange indbyggere som gerne vil forbi frisøren for at blive klippet eller på skønheds-salonen for at få ordnet neglene. Men det kan blive en lidt dyrere fornøjelse end forventet, for mange har nemlig oplevet at der på regningen er kommet et nyt gebyr i forbindelse med COVID-19. Beløbene har som oftest ligget i størrelsesordenen 2 – 4 euro.

De nye gebyrer er selvbestaltede ekstra-beløb som fra butikkernes side, begrundes med de øgede omkostninger som der er med at etablere de sundhedsmæssige foranstaltninger, som mundbind, afskærmning mv.

Derudover har der været historier om nogle som på skønheds-saloner har oplevet at skulle købe et “sundheds-kit” med engangs futter og kimono før de får lov til at blive behandlet på stedet. Der er nu fra myndighedernes side igangsat undersøgelse af de pågældende steder samt omfanget af brug af de ulovlige gebyrer med COVID-19 som begrundelse for at tage ekstra penge fra kunderne.

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button