shadow

Sundhedsmyndighederne i Italien er kommet med deres daglige udmelding og status på Corona-situationen i landet. På nuværende tidspunkt er 10.361 personer i Italien blevet raske efter at have være smittet med Coronavirus, hvilket er en stigning på 999 raske personer i forhold til igår. Dog er der et lille fald i antallet som for det foregående døgn lå på 1.036. Men positiv fremgang og stadigt flere som kommer sig ovenpå sygdommen.

Ialt er derimod nu 8.165 personer døde efter at have fået Coronavirus, med en stigning på 662 tilfælde siden igår. Mange af de personer som dør af virusset, dør inden de når at komme i behandling eller dør i eget hjem, så dødstallet kan være meget større.

Anatllet af smittede med Coronavirus formodes at være 62.013, men kan være langt større da der formodentlig er personer som har lette symptomer og som ikke ved at de er smittet med det pågældende virus.

I Milano har myndighederne oplyst, at situationen i byens krematorier er så presset at man nu udelukkende vil tage sig af lig for personer som har været bosiddende i byen, og dermed ikke tage sig af døde som ikke har haft bopæl i Milano.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*