Coronavirus

Nye regler træder i kraft mandag

Vores hverdag ændrer sig konstant for tiden efter Coronavirusset har holdt sit indtog. Mandag d. 07. september træder en række nye tiltag i kraft i kampen mod Covid19 i Italien.

De nye, yderligere forholdsregler omfatter blandt andet krav om mund-næsemaske indendørs hvis det ikke er muligt at holde den nødvendige afstand. Derudover vil der være forbud mod at forsamles samt der i den offentlige transport kun må være 80% af den samlede passagerkapacitet.
Der er fortsat krav om at blive testet, hvis man har besøgt et af de 16 lande som er på Italiens observationsliste over lande med høj forekomst af Corona-smitte. Rejsende fra risiko-lande eller som har været i transit i Kroatien, Grækenland, Malta eller Spanien, skal kunne fremvise en negativ test som ikke må være mere end 48-timer gammel, alternativ være villige til at tage en test ved ankomst til grænsen, lufthavn eller havn.

Kravene vil umiddelbart være gældende frem til d. 30. september 2020.

Da mange skole-elever i Italien tager med skolebus frem og tilbage til skole, har dette også været til drøftelse og resultatet er blevet at skolebusserne må medtage fuld kapacitet for siddende passagerer. Derudover skal alle passagerer, også dem under 6 år som ellers er undtaget Corona-forholdsregler, bære maske når de går ombord på bussen.

De fodboldinteressede italienere må desværre væbne sig med tålmodighed da stadions fortsat vil skulle holde lukket. Fodboldkampene vil blive spillet for lukkede døre og dermed uden publikum på tribunerne. Lukningen gælder fortsat også for landets diskoteker.

Vis mere

Andre indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button