shadow

Den amerikanske præsidents datter – Ivanka Trump skal vidne i en retssag mod det italienske skofirma Aquazzura Italia SRL. Det skriver Associated Press, efter at en amerikansk dommer fredag bestemte at der ikke er nogen vej udenom for Ivanka Trump, end at vidne i den retssag som det italienske skofirma har anlagt mod Trumps firma IT Collection LLC.

Retssagen drejer sig om, at det italienske firma anklager Trumps firma for at have kopieret deres design på den populæresko model – Wild Thing Shoe.

Det var det Hvide Hus’s advokat som havde fremlagt en anmodning om, at fritage Ivanka Trump fra at vidne i retssagen – en anmodning som dommeren fredag afviste. Resultatet er herefter at Ivanka Trump skal møde frem ved retssagen og aflægge sin forklaring i sagen om rettigheder til designet. Det italienske skofirma mener således, at Ivanka Trumps design på hendes “Hettie”-sko ligger så tæt på deres design, at de nærmest er identitiske.

Det er ikke første gang, at det italienske firma anklager Ivanka Trump for at have kopieret deres design, i 2010 måtte Ivankas firma stoppe salget af en af deres sko – efter at det samme italienske skofirma anklagede IT Collection LLC for at kopiere deres skodesign.

Bedøm selv hvad du synes – det er Ivanka Trumps sko til højre:

Billede er et link fra The Fashion Law