shadow

Den italienske designer Laura Biagiotti er onsdag aften blevet indlagt på et hospital i Rom efter at hun onsdag fik et hjerte-anfald i sit hjem. Ifølge forlydender fra hospitalet, har anfaldet desværre medført skader på designerens hjerne og der er risiko for at hun ikke kommer til bevidsthed igen. Lægerne antyder at hendes tilstand er kritisk og tæt på at erklære hende for hjernedød.

Laura Biagiotti er 74 år og har skabt sig en stor karriere indenfor beklædning med fokus på strik. Hun er især blevet kendt under tilnavnet “Regina del cashmere” – dronningen af cashmere på grund af hendes store kærlighed til dette materiale. Sammen med designeren Krizia har hun været med til at sætte de italienske kvindelige designere på verdensmode-kortet. Udover tøj, har designeren også fået sit navn på flere parfumer. Hendes stil er meget feminin, farverig og gerne med broderier og perler.

Designerens datter har siden 1997 været en del af designfirmaet, hvis tanker blev indledt i Laura’s mors atelier i hendes unge år.

Opdateret d. 26/05 2017: Laura Biagiotti afgik fredag morgen kl. 02.47 ved døden på hospitalet i Rom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*