shadow

Italienerne kan bare det med mode og lækkert design, nu har to søstre fra regionen Piemonte i det nordlige Italien bevist at selvom regionen er kendt for topvine som Barolo og Barbaresco, så fejler kreativiteten heller ikke noget.

Det er søstrene Laura og Daniela Garella fra Roero, som nu er ved at blive verdenskendte for deres designs af håndtasker med det specielle kendetegn – drejeskiven fra gamle telefoner. Taskerne med det specielle kendemærke er hurtigt blevet utroligt efterspurgte i Italien, og er nu ved at holde deres indtog i resten af verden. Men hvorfor også smide noget væk, som stadig kan bruges – en værdi som man går meget op i denne region.

Ideen til taskerne opstod i 2010, og drejeskiven er siden blevet søstrenes kendetegn på deres lækre tasker. Umiddelbart har ingen af pigerne en baggrund som taske-designere men de kan lide at være kreative og bruge tiden på selv at designe tilbehør og lignende.
Deres fælles projekt har de kaldt la Tilde – opkaldt efter bedstemor Matilde, som netop kunne lide at pusle med håndarbejde og lavede sine egne designs.

Meget af tiden for søstrene går blandt andet med at besøge kunsthåndværks- og modemesser for at vise deres taske-kollektioner frem. Men der bliver heldigvis også tid til at lade fantasien få frie tøjle og lave nye taske-designs til glæde for alle os taske-elskere.

Søstrene Garello med deres en af deres telefontasker

En af la Tildes telefontasker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*