shadow

Søndag er dagen hvor italienerne går til valgurnerne, eller gør de ? mange italienere er nemlig i tvivl om deres stemme virkelig gør en forskel og om det ændrer noget i landets politiske system.

Især den yngre generation har ikke meget tiltro til de italienske politikere, og til at der nu kommer til at ske noget radikalt på den front. Og det kan de nok have ret i, for gennemsnitsalderen i det italienske parlament er da også pænt oppe i årene. En regering som igennem mange år har været præget af ældre mænd, som ikke har meget tilknytning til det italienske erhvervsliv eller på anden måde tilknytning til hvilke udfordringer som de rigtig mange italienere mærker på egen krop i det daglige for at få tilværelsen til at hænge sammen.

En af dem som stiller op til valget, er Silvio Berlusconi som har holdt lav profil de sidste år efter diverse problemer med rets-systemet, men nu melder sig tilbage på den politiske arena.

De italienske valgsteder har åbent frem til søndag aften kl. 23.00 så alle har mulighed for at nå at komme ned for at stemme.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*