shadow

De nyeste meldinger fra Italien er at 627 personer har mistet livet i løbet af det seneste døgn i landet, som er hårdt ramt af Coronavirus. Dødstallet er dermed det højeste siden Coronakrisen startede. Derudover er det samlede antal af døde i Italien nu oppe på 4.032 personer, hvilket er en fordobling på meget kort tid.

Seneste tal fortæller at der pt. er 37.860 smittede i Italien, hvoraf størstedelen af de smittede befinder sig i Lombardiet som er hårdt ramt af udbruddet. På den positive side, er 5.129 personer blevet raske efter at have været smittet med Coronavirus, og et tal som heldigvis er støt stigende.
De nyeste tal blev offentliggjort i en presse-meddelelse fra Civilforsvaret.

Ifølge detaljerede tal så viser disse at blot 0,8 % af de døde personer, led ikke af andne sygdom – hvorimod resten havde en eller flere sygdomme i forvejen, og kun 10 % var under 60 år.

Vi har de seneste dage kunne se billeder og video-optagelser af miltærkøretøjer som i ly af natten har transporteret de mange døde til krematorier udenfor Bergamo, da byens eget krematorium simpelthen ikke længere kan følge med det stigende antal af døde der skal kremeres. Derfor har myndighederne valgt at transportere kisterne til de omkringliggende byers krematorier