shadow

Den kommende weekend er store rejse-weekend i Italien, når en stor del af landets indbyggere starter deres ferie og derfor sætter kurs mod bjergene eller havet. Denne weekend bliver nok en større udfordring for de mange bilister som vælger at tage turen via motorvejen.

De fagforeninger som står bag personalet ved de mange ALT-stazioner som findes på Italiens motorveje, har nemlig meldt ud at deres medlemmer vil strejke i dagene d. 4. og 5. august. Strejken vil komme til at være i 4-timers intervaller og vare fra kl. 10 – 14 samt fra kl. 18 – 22 på søndag, samt fra kl. 22 – 02 natten til mandag d. 5 august.

Strejken betyder at der ikke vil være personale til at assistere bilisterne, samt til at bemande de ALT-stazione som ikke har selfservice betalingsanlæg.

Som turist bør du altid trække en billet når du kører ind på motorvejen, også selvom der ikke er personale på anlægget eller de annoncerer med strejke. Hvis du ikke trækker en billet, kan du risikere en bøde på den ALT-stazione hvor du vælger at køre fra motorvejen.