shadow

Lørdag aften stod i fodboldens tegn, for fodboldinteresserede i henholdsvis Tyskland og Italien hvor de respektive landes landshold skulle mødes i kvartfinalen under årets EM i Frankrig. Det var forudsagt til, at blive en brag af en kamp mellem de to stærke hold. Begge hold har tidligere mødt hinanden, og Italien har altid vundet over Tyskland når det gjaldt de afgørende konkurrencer.

Efter en meget jævnbyrdig og lang kamp, efter den normale spilletid stod det 1 -1. Hvorefter holdene måtte ud i forlænget spilletid på 2 x 15 minutter, resultatet var fortsat lige. Nu måtte holdene ud en straffesparkskonkurrence mens klokken hastigt tikkede afsted.

Det var da også 2 trætte hold som stillede op til straffesparkskonkurrence, hvor det afgørende resultat først kom efter 8 skud til hvert hold. Her løb Tyskland af med sejren, da de på det 8. skud kom foran italienerne. Italien er dermed ude af årets EM i fodbold.

Der var tydelig skuffelse blandt de italienske spillere og deres publikum efter kampens afslutning. Men en lang kamp, hvor begge hold gav hvad de havde og spillede en god kamp.