shadow

Det igangværende VM i atletik om foregår i London er ramt sygdom, tilsyneladende er flere af idrætsudøverne fået det dårligt og er blevet ramt af maveonde i forskellig grad.

Flere af atletik-udøverne har døjet med opkastning og dårlig mave, og enkelte udøvere har gennemført konkurrencer på et hængende hår og i synlig tilstand af sygdom. Løberen Isaac Makwala fra Botswana blev ganske enkelt nægtet deltagelse i sit 200 meter løb, da man nægtede ham adgang til konkurrence-faciliteterne grundet smittefare. Så nu håber han på at kunne deltage i 400 meter finalen.

Mange af tilfældene koncentrerer sig om hotellet Tower Hotel, og her har arrangørerne isoleret flere etager for at undgå at skabe panik blandt deltagerne i VM. Flere hold har derfor ganske enkelt valgt at pakke kufferterne og flytte til et andet hotel, det gælder blandt andet de tyske deltagere samt de italienske atletik-udøvere.

Tilsyneladende er det indtil videre konstateret 14 tilfælde, og enkelte er i en så dårlig tilstand at de er blevet indlagt på hospitalet for nærmere observation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*