shadow

Bergamo i Norditalien er blevet hjemsted for Europas største indkøbs-center, efter at en tilbygning til det eksisterende indkøbs-center er åbnet torsdag d. 25. maj 2017. Indkøbscentret – Oriocenter, grundet beliggenheden lige ved Bergamo’s Orio al Serio-lufthavn i regionen Lombardiet i det nordlige Italien. Et område som i forvejen har en række store indkøbs- og outletcentre.

Med den nye tilbygning vil Bergamo’s indkøbscenter omfatte 105.000 kvadratmeter shopping-paradis for de indkøbslystne. Dette er med til at gøre centret til Europa’s største indkøbscenter.

Her finder du et antal af 280 butikker, og hvis du har brug for at hvile benene (hvilket du nok kan få brug for) og styrke dig med lidt mad, så er der ca. 50 forskellige spisesteder at vælge imellem, med alt for enhver smag.

Centrets stue-etage vil fokusere på at kunne byde på et stort udvalg af high street fashion, hvorimod hvis du ønsker at kigge på de mere eksklusive designermærker så skal du gå op på centrets 1. sal.

Adresse:

Orio Center
Via Al Portico 71
24050 Orio Al Serio
Italien

Åbningstider:

Mandag – fredag: kl. 9.00 – 22.00
Lørdag – søndag: kl. 9.00 – 21.00

Du kan læse mere om indkøbscentret samt finde oversigter over butikker og restauranter på – http://www.oriocenter.it/ (bemærk at siden kun er på italiensk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*