Ferie i Italien

Kombiner ferien i Rom med en løbetur

Bare fordi du er på ferie, behøver det ikke betyde at du skal gå på kompromis og undvære den daglige løbetur. Nu har du nemlig mulighed for at snøre løbeskoene og opleve Italiens hovedstad fra en anden side end normalt.Svenske Kristin Karstendotter tilbyder, at turister som gerne vil have løbeskoene med på ferien til storbyen også har mulighed for at opleve byen fra en løbers synsvinkel.

Hvordan kommer en svensker så på det med starte løbeture i en hovedstad som Rom ? – tilbage i 2012 opholdt hun sig i Rom i forbindelse med at hun trænede til et marathonløb i byen. Her fandt hun ud at der ikke var nogen som arrangerede fællesløbeture i byen, så derefter opstod ideen om at tilbyde turisterne at de kunne komme med på en løbetur samtidig med at være på sightseeing og se andre sider af byen. Så hver morgen kl. 9.00 samles små løbegrupper som Kristin guider rundt på løberuter i byen.

Så hvis du du gerne fortsætte din daglige løbetur selvom du er på ferie i Rom, så besøg websitet LivItaly.com hvor du kan læse meget mere om hvilke løbeture der findes, priser mv.

 

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button