Oplevelser

Årets rejseoplevelse for bil-nørder: Mille Miglia, det legendariske veteranmotorløb i Italien

Rejs til Italien i maj og få en oplevelse for livet. Local Living gentager succesen og inviterer motorinteresserede med på en uforglemmelig tur, der byder på lækkerier for alle sanser. Besøg et vindistrikt i verdensklasse, forkæl dine smagsløg med italienske specialiteter og få en snak med de passionerede chauffører af bilerne.

Hvert år byder det legendariske rallyløb på en mange tilskuere, der følger de unikke veteranbiler på deres smukke rute fra Brescia til Rom og retur igen. Local Living laver nu for 3. år i træk en rejse til det italienske motorløb for inkarnerede bilentusiaster med benzin i blodet. Turen guides af indehaverne af Local Living.

Det centrale i denne rejse er billøbet, hvor vi deltager i folkefesten, når startskuddet til løbet går, og vi ser de over 400 velholdte veteranbiler, der bliver sendt afsted med manér. Rejsen byder også på et besøg på Mille Miglia museet og på Ferrari museet i Modena. Vi oplever vindistriktet Franciacorta, som er et vindistriktet, der er kendt for sine mousserende vine i verdensklasse, og her bor vi godt ved søbredden af Iseo-søen og får de smukke omgivelser helt tæt på under en bådtur i solnedgangen.

Tag med til Mille Miglia og oplev stemningen og den brændende passion for biler sammen med andre bilentusiaster, der sætter pris på biler, god mad, vin og uforglemmelige oplevelser.

Der er stadig enkelte ledige pladser på denne eksklusive rejse. Prisen er kr. 6.597.- pr. person inkl. 4 overnatninger, 4 middage og fantastiske oplevelser. Eksklusiv transport til Italien.

Læs mere om rejsen på – www.localliving.dk/mille_miglia

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button