shadow

Et bryllup er en af de største oplevelser i de flestes liv, og det skal selvfølgelig fejres med maner så at dagen bliver en fantastisk dag og et minde for resten af livet. Når den store dag skal planlægges er der flere vigtige valg, der skal træffes. Blandt andet om det skal være på rådhuset eller i kirken med det store hvide skrud og turen op af kirkegulvet.

Tendensen i de seneste år er, at et bryllup godt må være en oplevelse udover det sædvanlige og ikke mindst for mange foretages selve vielsen på alternative steder, og det gælder både til vands, i luften og på jorden.

Nogle af de mest romantiske steder er at blive gift i Paris, eller for Italiens-elskere – i Italien. En trend som er blevet større igennem de senere år, og ikke uden grund. Et bryllup i Italien, i idylliske omgivelser og med sydlandsk stemning, er en enestående og fantastisk oplevelse.

Med et bryllup i udlandet følger naturligvis en lang række spørgsmål som er nemmere at klare på hjemmebanen. Med et bryllup i Italien, vil der være en del papirarbejde og flere tilladelser skal være på plads inden at parret kan blive gift. Hvis man ikke kan italiensk eller kender det italienske system, kan dette hurtigt blive en kompliceret opgave, da ikke alle italienere taler særlig godt engelsk og systemet er meget bureaukratisk.

Det kan derfor være en rigtig god at overlade forberedelserne til en professionel bryllupsarrangør, som kender alle de gode steder, kan klare det praktiske papirarbejde og ellers bare sørge for at alt klapper på den store dag..

Vi har samlet et udvalg af gode bryllupsarrangører, som vil kunne hjælpe til med at forberede jeres italienske bryllup.

Bryllup i Italien

Danske Annette og italienske Daniela arrangerer bryllupper i Italien for både danskere og italienere. Annette tager sig af hele arrangementet og sørger for at alle de praktiske rammer er på plads for en perfekt dag.
Læs mere om Bryllup i Italien på http://bryllupiitalien.com/

Wed in Italy

Italienske Francesca Fancini Larsen, har giftet sig til sit danske efternavn og arrangerer sig bryllupper i hovedsaligt det nordlige og centrale Italien. Hun kender de danske traditioner og taler naturligvis dansk.
Læs mere om Wed in Italy på http://www.wedinitaly.it/

Wed d’Italia

Danske Annette Tuxen, har bosat sig i Italien og arrangerer italienske bryllupper for blandt andet danskere. Hun arrangerer bryllupper i hele Italien, men hendes foretrukne områder er i Nord- og Midtitalien.
Læs mere om Wed d*italia på http://www.wedditalia.eu/

Wedding at Lake Garda

Britisk Ginny Bevan har forelsket sig i området omkring Gardasøen og sammen med son mand arrangerer de bryllupper i de smukke omgivelser ved søen. Parret kender alle de bedste og mest perfekte steder for et bryllup i italienske omgivelser.
Læs mere om Wedding at Lake Garda på http://weddingsatlakegarda.com/

My Wedding

Firmaet arrangerer bryllupper i forskellige alnde og byer, herunder blandt andet også i Italien. De tilbyder forskellige bryllupspakker, så der er flere muligheder at vælge imellem.
Læs mere om My Wedding på http://www.mywedding.com/destination-weddings/italy

Italy Weddings

Bryllupsarrangør som arrangerer romantiske bryllupper i regionen Toscana i Italien – det perfekte sted for et romantisk bryllup. De har forskellige muligheder for det perfekte bryllup under italienske himmelstrøg.
Læs mere om Italy Weddings på http://www.italyweddings.com/

Bryllup