Overnatning

5 spektakulære James Bond-hoteller

Velkommen, Mr. Bond! Verdens favoritagent er vendt frygteligt tilbage på lærredet. I den anledning har vi, i samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk, fundet 5 spektakulære hoteller i de fem byer, hvor filmen foregår.

Tag et kig nedenfor og lad dig inspirere til et stilfuldt ophold i London, Tanger, Rom, Sölden eller Mexico City.

londoneditionlounge
The London Edition (London, England)

James Bond har sin egen lejlighed i London, men skulle han have brug for et hotelværelse i storbyen ville han uden tvivl tjekke ind på The London Edition. Fra hotellets suite kan Bond se ud over Londons tage og tårne. Han kan vaske sig ren under regn-bruseren og derefter slå fødderne op i den bløde Kingsize seng, mens han følger op på beskederne fra M på sin tablet. Hotellet er en favorit blandt mange celebrities, når de besøger London. Den diskrete, elegante indretning passer perfekt til Bonds mystiske og stilede karakter.

Se hotellet her: http://www.trivago.dk/london-38715/hotel/the-london-edition-47760

elminzahterrace
El Minzah Hotel (Tanger, Marokko)

Hotel El Minzah i den marokkanske by Tanger stammer helt tilbage fra 1930, hvor det blev grundlagt af en britisk aristokrat. Hotellet er indrettet i arabisk stil med detaljerede, snedkerforarbejdede møbler. Det er ikke svært at forestille sig Mr. Bond i pianobaren, med en velmixet Martini i hånden, shaken not stirred, selvsagt. Som vi kunne se i filmen Goldfinger, siger Bond ikke nej til et spil golf, så længe der ikke bliver snydt. Så han ville blive glad for at se, at Royal Golf Country Club ligger inden for kort afstand fra hotellet.

Se hotellet her: http://www.trivago.dk/tanger-85739/hotel/el-minzah-98127

Boscolo-exedra-2Boscolo Exedra Roma (Rom, Italien)

I Sprectre besøger Bond den sprudlende italienske hovedstad, Rom, for første gang. Der er ingen tvivl om, at Boscolo Exedra Roma er et perfekt udgangspunkt for at opleve den fantastiske by. Det femstjernede hotel ligger ved Piazza della Repubblica og tilbyder en betagende udsigt over byen. Hotellet sætter diskretion i højsædet, så hvis Bond tjekker ind her, kan han snildt nyde lidt privatliv med sit nye kvindelige bekendtskab: En af Spectres kvindelige hovedroller spilles af den italienske skuespiller Monica Bellucci, der stilfuldt tager titlen som den ældste Bond Babe i en alder af 51 år.

Se hotellet her: http://www.trivago.dk/rom-44337/hotel/boscolo-exedra-roma-45317

Hotel Bergland Sölden
Bergland Hotel (Sölden, Østrig)

Higer du efter at sove i samme seng som Daniel Craig? Så kan du måske være heldig her. Hotel Bergland logerede en stor del af Spectre-skuespillere og filmholdet, da de i januar i år filmede flere scener i det golde, snedækkede alpelandskab. Efter en tur i sneen kan agent 007 tage en slapper i hotellets Sky Spa, hvor personalet lægger et personligt program, der er tilpasset til at lindre hans trætte muskler på bedste vis. Hotellet er indrettet i en kombination af træ, sten og uld, som giver en varm og hyggelig atmosfære, der samtidig passer perfekt ind i det rå landskab.

Se hotellet her: http://www.trivago.dk/soelden-44110/hotel/bergland-31910

granhotelciudadrestaurant
Gran Ciudad de México (Mexico City, Mexico)

Den mexicanske hovedstad sitrede af spænding, da den berygtede Mr. Bond, gjorde sit indtog i byen i marts, for at skyde en række scener til Spectre. Gran Hotel Ciudad er centralt placeret i Mexico City i et af verdens største paladser, El Zócalo. Hotellets elegante lobby byder bl.a. på en bar og restaurant, der danner optimale rammer for en romantisk og dristig middag. Det er ikke første gang, at dette hotel sættes i forbindelse med James Bond; i ”Licence to Kill” fra 1989, bor han på hotellet med Bond Baben, Pam Bouvier, spillet af Carey Lowell.

Se hotellet her: http://www.trivago.dk/mexico-city-51247/hotel/gran-ciudad-de-mexico-149388

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button
Close