shadow

Hvorfor ikke prøve at overnatte på en rigtig italiensk vingård som producerer nogle af områdets traditionelle vintyper ? Vingården dei Grippi har udover en omfattende vinproduktion også et indbydende Agriturismo, hvor det er muligt at opleve en ægte vingård samtidig med at den fantastiske natur kan opleves på nært hold.

I de varme sommermåneder er det dejligt med en kølende dukkert i pool’en, eller bare nyde solen i en liggestol mens du kigger udover de mange vinmarker. Nyd et glas vin på en lun sommeraften på stedets terrasse mens du nipper til de lokale specialiteter.

Agriturismo dei Grippi producerer 10 forskellige vine, herunder de klassiske vintyper Custoza og Valpolicella.

Stedet byder desuden på mulighed for at besøge den store vinkælder, komme ind for at se vinproduktionen og ikke mindst få lov til smage på de skønne vine.

Byer som Peschiera, Sirmione og Garda ligger lige indenfor rækkevidde, og på 30 minutter kan du komme til Verona. Der er mange muligheder for at udforske området, ikke mindst at nyde strandene og bade i den nærliggende Gardasø som i sommerperioden er utrolig populær blandt italienerne.

  Lokale spisesteder i byer langs kysten af Gardasøen

  Mulighed for at besøge lokale vingårde

  Området er præget af vinproduktion men byder også på mange kulturelle seværdigheder, f.eks amfiteatret i Verona, som om sommeren opfører opera.

Læs mere om Agriturismo dei Grippi