shadow

Centralt beliggende i Milano, med kort afstand til shopping-muligheder og byens historiske centrum ligger blot 1,5 km i gåafstand. Så beliggenheden fåes næsten ikke mere centralt.

Området byder på et stort udvalg af restauranter, cafeer, barer og seværdigheder – så der er rigelige muligheder for at udnytte tiden i Italiens pulserende storby. Et besøg værd er absolut Milano’s Domkirke, operahuset La Scala og indkøbsarkaden Galleria Vittorio Emmanuele.

De 6 værelser er lyse og luftige, moderne indrettet med respekt for miljøet – det er det første miljøvenlige B&B i Milano. Der er badeværelse med hårtørrer mv. til hvert værelse, fjernsyn og adgang til trådløst netværk. På hvert værelse findes en minibar og elkedel, så der er mulighed for selv at lave en kop te, kaffe eller andet.

Der serveres en international morgenmad.

Vær opmærksom på at stedet ikke tilbyder egne parkeringsfaciliteter, og parkering af bil derfor finder sted i de omkringliggende gader, hvor der skal betales parkeringsafgift.

shadow

Hvordan kommer du til B&B Papillon:

B&B’et ligger ca. 1 km fra metrostationen Palestro og togstationen Milano Dateo.

Kommer du med fly, så er lufthavnen Linate ca. 5 km væk og Milano’s anden lufthavn er Malpensa. Fra Malpensa går der hurtigtog ind til Milano’s hovedbanegård Cardona, hvorfra der er busser og tog til resten af byen.

Adresse:

B&B Papillon
Via Macedonio Melloni 18
P. Vittoria
20129 Milano

Se mere om priser og book din overnatning på – B&B Papillon