Overnatning

Boutique Hotel Helios – Sorrento

Beliggende med den mest fantastiske udsigt ud over Amalfi-kysten og det krystalklare hav, ligger dette hotel – Boutique Hotel Helios. Trænger du til afslapning, eller badeferie i sol og varme – så er dette stedet. Her få du de perfekte omgivelser for en dase- og badeferie, kombineret med den smukke natur lige udenfor døren.

Boutique Hotel Helios er et meget eftertragtet hotel og mange af gæsterne vender troligt tilbage år efter år.

Værelserne er rummelige og enkelt indrettet i klassisk stil. Alle værelserne har air condition, hvilket er en nødvendighed i sommerperioden på disse breddegrader. Derudover er der TV samt adgang til trådløst internet. Der er mulighed for, at tage en tur i hotellets motionsrum, slappe af med en gang massage eller i spabadet på terrassen.

De fleste af værelserne har balkon og udsigt mod havet. Med udsigt mod havet ligger også hotellets store terrasse, hvor dagen kan nydes under en parasol i de store liggestole. Om aftenen kan der nydes et glas vin eller drink på terrassen eller på værelsets balkon.

Det er muligt at gå ind til centrum af Sorrento – en gåtur tager ca. 15 – 20 minutter. Pompeji ligger indenfor køre-afstand, en historisk kulturarv som absolut bør besøges.

[carousel ids=”13595,13596,13597″]

Hvordan kommer du til Boutique Hotel Helios:

Hotellet ligger blot 5 minutters kørsel fra Sorrento’s togstation. Nærmeste lufthavn er i Napoli og hvis du er i bil så følg motorvej A3 fra Napoli mod Pompeji.

[font_awesome icon=”fa-home”] Adresse:

Boutique Hotel Helios
Via Capo 33
80067 Sorrento

Læs mere og book din overnatning på – Boutique Hotel Helios

[codepeople-post-map]
Vis mere

Andre indlæg

Back to top button
Close