Overnatning

Hotel Balestri – Firenze

Du kommer næsten ikke tættere på centrum af Firenze med hotel Balestri, beliggende lige ved breden af floden Arno i det centrale Firenze. Fra hotellet har du udsigt til den berømte bro Ponte Vecchio og langs floden finder du Uffizi Gallerierne.

Værelserne er smagfuldt indrettet med store lyse rum, fjernsyn og adgang til trådløst internet. Nogle af værelserne har egen privat balkon hvor eftermiddagen eller aftenen kan nydes med et glas rødvin. Derudover findes en tagterasse på toppen af hotellet, med en fantastisk udsigt over Firenze – absolut et besøg værd ved aftentid når mørket har sænket sig over byen og lysene bliver tændt.

Hotellets reception holder åbent 24 timer i døgnet, og er behjælpelig med at svare på spørgsmål samt guide gæsterne rundt i byen. Slap af efter dagens sightseeing i byen med en drink eller kaffe i hotellets bar.

Fra hotellet er der blot en gåtur på ca 10 minutter så er du indenfor rækkevidde af mange af Firenze’s historiske seværdigheder som Guldsmedenes Bro, Uffizi Gallerierne, Katedralen Santa Maria del Fiore samt Dåbskapellet.

[carousel ids=”11833,11832,11831″]
Hvordan kommer du til Hotel Balestri:

Hotellet er beliggende ca. 1,5 km fra togstationen Santa Maria Novella

Kommer du i bil via motorvej A1, skal du tage afkørslen Firenze Sud. Kommer du via motorvej A11, vælger du herefter A1 med kurs Rom og tager afkørslen Firenze Sud.

Hvis du ankommer med fly har du mulighed for 2 lufthavne – fra lufthavnen Amerigo Vespucci di Firenze, kan du tage en bus direkte til Firenze centrum (tager ca. 30 minutter). Derudover er der lufthavnen i Pisa, hvorfra der går tog direkte til stationen Santa Maria Novella.

[font_awesome icon=”fa-home”] Adresse:

Hotel Balestri
Piazza Mentana 7
Uffizi
50122 Firenze

Se mere om priser og book din overnatning på – Hotel Balestri

[codepeople-post-map]

Vis mere
Back to top button