Overnatning

Hotel Palazzo Mosco Inn – Gallipolli

Palazzo Mosco Inn ligger inde i centrum af byen Gallipoli, hotellet har til huse i en af byens historiske bygninger. Fra hotellet er der udsigt over den gamle bydel i Gallipoli, og fra hotellets indbydende tagterrasse kan der nydes en drink, med udsigt over det Ioniske hav.

Med sin centrale beliggenhed, er det oplagt at gå på opdagelse i Gallipoli’s historiske bycentrum, hvor der er mulighed for at opleve den gamle del af byen. Denne del af afgrænset fra den nye del af byen via en bro, det er også i den gamle del at man kan opleve byens borgværk.

Du kan også vælge bare at nyde solen og slappe af på den nærliggende strand, og bade i det klare, blå vand.

Værelserne er rummelige og elegant indrettet. Alle værelser har aircondition samt adgang til trådlåst internet. Overalt på hotellet er der detaljer som minder gæsterne om bygningens historie, her er mosaikker og spændende historiske byggestil.

Den varierede og internationale morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen og kan nydes på den udendørs panoramaterrasse.

Bemærk at hotellet ikke har elevator.

[carousel ids=”13615,13616,13617,13618″]

Hvordan kommer du til Palazzo Mosco Inn:

Nærmeste lufthavn er i Brindisi, hvorfra der er ca. 40 km til Lecce, der går bus fra Brindisi til Lecce. Hvis i er i bil, så tag vej 101 fra Lecce mod Gallipoli.

Adresse:

Palazzo Mosco Inn – Dimora Storica
Via Micetti 26
73014 Gallipoli

Læs mere og book din overnatning på – Palazzo Mosco Inn

[codepeople-post-map]

Vis mere
Back to top button